Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vask af solceller og solpaneler

Vidste du at solpaneler ikke er selvrensende? Vind og regn tilfører hele tiden nye lag af snavs, fugleekskrementer, mos, pollen, støv og sod med mere på solcellerne.

Ifølge forskning fra Boston University viser det, at så lidt som fire gram støv og skidt per kvadratmeter panel kan nedsætte energieffektiviteten med helt op til 40 procent. Vi tilbyder derfor en professionel og effektiv vask af solceller i vores lokalområde, som er Kastrup, Amager og København.

Det er anbefalet med en halvårlig vask af solceller

Mange producenter anbefaler en halvårlig inspektion af deres anlæg og vask af solceller. Her i blandt Bosch, Solar, CISTech, Aleo, Q-Cells SE.

Derfor har vi hos RengøringsAgenterne specialiseret os i vask af solceller. Vi sætter en stor ære i at afrense med den mildeste og bedste afrensning metode til gavn for både solpaneler og miljøet. Vi tilbyder naturligvis polering og vask af solpaneler i et fast interval.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om vores arbejde med vask af solceller eller vil du have et uforpligtende tilbud på en fast aftale eller en éngangsvask, kan vi kontaktes på e-mail: ren-agenterne@mail.dk eller på telefon 70 10 75 76

​Firmainformation

Fuglebækvej 1D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  |   Send en e-mail  |   CVR: 32940447