Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Få et gratis tilbud

​Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Trappevask på fast ugentlig basis

​En af RengøringsAgenternes fagområder er netop trapperengøring- og vask. Vi kommer altid på en fast aftalt ugedag, og vores dygtige og stabile sanitører søger for, at jeres trapper altid fremstår flotte og præsentable. Vores medarbejdere følger nøje den arbejdsbeskrivelse til jeres trapperens, som er udarbejdet i samarbejde med vores salgskonsulent.

Vi hjælper kunder med trapperens på Amager, Kastrup og i København. Hos RengøringsAgenterne er det desuden standard at frie beboermåtter løftes og vi aftørrer altid balustre med en våd klud.

Vi rådgiver altid i forbindelse med trapperengøring

Når vi er ude for at give et uforpligtende tilbud gennemgår vi hvor tit skal trappen vaskes, hvilken sæbe skal der bruges, og om der skal fjernes reklamer og så videre. Vi udarbejder, sammen med dig, en plan for trapperens. Herunder aftaler vi aftørring og hvilke trapper der skal tages og hvornår.

Vi behøver ikke at have noget rengøringsrum i ejendommen, da vi har alle vores materialer i bilerne. På mindre ejendomme, hvor der ikke er ansat en vicevært kan vi naturligvis også varetage ejendomsservice.

Vi udarbejder kvalitetsrapport i forbindelse med trappevask

Når I har indgået en aftale med RengøringsAgenterne, behøver i ikke at tænkte over jeres trapperens. Vores inspektører kommer jævnligt forbi og udarbejder en kvalitetsrapport, enten som egenkontrol eller i samarbejde med bestyrelsen eller varmemesteren.

I behøver altså ikke at skulle efterkontrollere arbejdet med vores trapperens. Det gør vi. Du kan læse mere om kvalitetsrapporter under ”kvalitetssikring”.

Kontakt os og få et tilbud på trappevask i dag

Tag endelig kontakt til os, hvis du leder efter en kompetent samarbejdspartner til at varetage jeres trapperens og vask af trapper. Du kan kontakte os på telefon 70 10 75 76, på e-mail: ren-agenterne@mail.dk eller ved at sende os en besked gennem kontaktformularen i venstre side. 

​Firmainformation

Fuglebækvej 3 D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  | info@ren-agenterne.dk| CVR: 32940447