Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Få et gratis tilbud

​Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skaktrens med specialbygget udstyr

Hos RengøringsAgenterne har vi specialiseret os i skaktrens. Vi har et fast team som kører rundt med det fornødne specialbyggede udstyr og udfører skaktrens i København, Kastrup og Amager.

Sådan udfører vi en rens af skakt

Når vi skal rense en skakt kører vi en sonde med børster op og ned i skakten, og på selve sonden sidder der to roterende dysser som sprøjter en bakteriedræbende væske ud. Derefter spules skakten med 110 graders varmt vand og sæbe. Dette gør vi cirka 4-5 gange, så vi er sikre på, at skakten er helt ren.

Herefter køres vi sonden op og ned en gang mere hvor der sprøjtes en enzym-væske ud så alle lugt gener forsvinder og skakten dufter godt igen.

Bagefter højtryksspuler vi gulve og vægge i skaktrummet og spindelvæv med mere fejes ned fra lofter og rør. Til slut i enhver opgave med skaktrens rengør vi alle skaktlåger indvendigt og udvendigt samt aftørrer under lågerne.

Vi anbefaler en årlig skaktrens

Vi anbefaler at I får udført en skaktrens en gang om året, eventuelt i forbindelse med containervask. Derved fjernes risikoen for lugtgener og skadedyr, og dette har stor glæde for ejendommen og dennes beboere.

Hos RengøringsAgenterne tilbyder vi naturligvis en serviceordning hvor vi kommer en gang om året, på et fast aftalt tidspunkt og udfører en skaktrens. Der vil typisk kunne opnås en besparelse på cirka 10-15% ved indgåelse af en fast serviceaftale.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om denne aftale eller bestille tid til skaktrens af jeres skakte. Vi kan kontaktes på e-mail: ren-agenterne@mail.dk, på telefon 70 10 75 76 eller via vores kontaktformular i venstre side. 

​Firmainformation

Fuglebækvej 3 D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  | info@ren-agenterne.dk| CVR: 32940447