Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Få et gratis tilbud

​Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skimmelsanering​

RengøringsAgenterne tilbyder sanering af skimmelvækst

Skimmelsvamp kan være ekstremt ubehagelig. Udover det ser grimt ud, kan de giftige sporer sprede sig i luften og give hovedpine, koncentrationsbesvær, irriterede øjne, og kan fremkalde astma og allergi.

Skimmelsvamp kan ikke altid ses, og er svært at omfangs og årsagsbestemme.

En sanering af skimmelsvamp bør altid udføres af et professionelt firma. Rengøringsagenterne løser alle former for skimmel sanering i lejligheder, villaer, institutioner, virksomheder, erhvervslejemål og for boligforeninger

Vi foretager desuden nedrivning og afdækning for at sikre, at skimmelsvampesporer ikke spredes, RengøringsAgenterne kan naturligvis også stå for genopbygning, så alt er tilbage til den standart som før skimmelproblemet opstod.

Vores specialuddannede medarbejdere, arbejder altid for at udbedre dine fugt- og skimmelproblemer på den bedste og billigste måde

Når vi påbegynder en sag bedømmer vi først omfanget ud fra forskellige kontrolmålinger. Derefter vurderer vi, hvilken afrensningsmetode der skal til for at komme skimmelsvampen til livs. RengøringsAgenterne benytter kun godkendte forsikrings godkendte produktet til sanering.

Alle opgaver afsluttes med Mycometertest og en efterfølgende skimmel rapport til brug i en evenduel forsikringssag

Brug RengøringsAgenterne til at komme dine skimmelproblemer til livs en gang for alle

​Firmainformation

Fuglebækvej 3 D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  | info@ren-agenterne.dk| CVR: 32940447