Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hovedrengøring

Trænger jeres trapper til en hovedrengøring, så har i fundet det rette firma vi har den fornødne ekspertise og det nødvendige udstyr, til at udfører en flot og stabil hovedrengøring.

Vores faste team kommer du og opskurre jeres trapper, her efter vasker gulvene to gange i rent vand. gulvene bliver efterfølgende behandlet med et gulv produkt, som lukker overfladen, så snavs og smuds ikke sætter sig fast i trappen igen.

Vægge, lofter, døre, træværk, stødtrin, baluster aftørres grundigt og vi afslutter naturligvis altid med en vinduespolering.

Arbejdet godkendes af en teamleder af RengøringsAgenterne i samarbejde med varmemesteren eller en fra bestyrelsen. Vi sætter naturligvis sedler op hvor vi informere ejendommens beboere om hvor og hvornår at vi kommer og udfører hovedrengøring i netop deres opgang.Når arbejdet er færdigt og godkendt fjernes sedlerne ligesom at nye sedler sættes op efterhånden som vi bliver færdig med de i gang værende opgange.

I skal altså ikke have noget besvær i forbindelse med en evt. hovedrengøring, så søger for det hele - I forbindelse med det uforpligtende tilbud fremsender vi naturligvis også produktdatablad på gulv produkterne, og vi stiller også gerne op til et bestyrelses møde, hvis i ønsker at får uddybet tilbuddet eller et af vores produktets egenskaber.​

Skulle I sidde med nogle spørgsmål, så send os en e-mail, og vi kontakter jer.​

​Firmainformation

Fuglebækvej 1D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  |   Send en e-mail  |   CVR: 32940447