Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Få et gratis tilbud

​Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skadedyr

De fleste skadedyr formere sig utrolig hurtigt, derfor er det vigtigt at der handles hurtigt, hos RengøringsAgenterne har vi en stor kompetence inden for bekæmpelse af skadedyr.

Herunder ses nogle få eksempler på nogle skadedyr som lever omkring i vores boliger.

Myrer

Der findes i dag ca. 4000 arter af myrer, som lever i kolonier i op til 100.000, de indretter sig ofte under fliser, sokler, hvorfra de kan komme ind i huset. På relativ kort tid kan de underminere dele af ejendommen og gøre stor skade.

Bier-Hvepse

Bier indretter sig ofte i et hult træ eller en husmur og på de varme sommerdage er der en livlig trafik til og fra boet. Bier er for det meste fredlige, men det samme kan desværre ikke siges om hvepse, de er aggressive og går til angreb, hvis man kommer til at genere dem, så prøv aldrig selv at fjerne en bi eller hvepse bo.

Mus-Rotter

Fælles for mur og rotter er at de trives godt indendørs, især om vinteren hvor de lever i kældre og på loftrum.

Musen gnaver sig igennem paneler og dørkarme, mens rotten foretrækker at komme ind via kloak systemet. Foruden de skader de laver er rotten også en særdeles farlig smittebærer og ser man mus eller rotter skal der omgående gribes ind.

Kakerlakker

Kakerlakker foretrækker varme og fugtigt lokaler, og de er stort set altædende, de er mest aktive om natten, om dagen gemmer de sig i sprækker, gulve og paneler og derfor kan der gå lang tid før man opdager deres tilstedeværelse, kakerlakker kan gøre stor skade på fødevarer

Duer

Det er ikke uden grund at man kalder duer for "flyvende rotter" selv om man synes det er hyggelig at have på omkring på ejendommen skal man være meget opmærksom på at de kan være en alvorlig smittekilde, deres ekskrementer kan Indeholde salmonella bakterier og svampesporer og duernes redder er det ideelle udklækning sted for møl, melbiller, fluer og husmidder.​

​Firmainformation

Fuglebækvej 3 D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  | info@ren-agenterne.dk| CVR: 32940447