Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Få et gratis tilbud

​Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernelse af graffiti hurtigt og effektivt med graffitirens

​Har man været så uheldig at være udsat for graffiti, kan vi hos RengøringsAgenterne naturligvis hjælpe. Vi rykker hurtigt ud, og vi kan påbegynde de fleste opgaver med graffitirens inden for 24 timer i Kastrup og på resten af Amager samt i hele København.​

Vores mange års erfaring og store ekspertise inden for fjernelse af graffiti har gjort os til en af de store og seriøse samarbejdspartnere på markedet.​​

​Graffitirens udføres med miljø venlige produkter

Til enhver opgave med fjernelse af graffiti på facader, biler eller andet anvender vi miljøvenlige produkter, så vi skåner miljøet mest muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på arbejdet, kører vores sælgere gerne ud og besigtiger opgaven og giver en pris inden arbejdet påbegyndes. Vi udfører fjernelse af graffiti for:

  • Boligselskaber
  • Firmaer
  • Butikker
  • Skoler og institutioner
  • Forsikringsselskaber
  • Privatpersoner.

Hos RengøringsAgenterne er vi også medlem af STOP graffiti-ordningen. Vi anti-graffiti behandler naturligvis også. Læs mere under punktet ”Voksbehandling”. 

Vi holder os opdateret med afrensning af graffiti

Vores medarbejdere kommer én til to gange om året på kursus inden for fjernelse af graffiti og brug af graffitirens, så de kan klare selv de mest genstridige og besværlige opgaver. Vi renser af på alle overflader såsom beton, mursten, glas og granit med mere, naturligvis uden at efterlade skygger og misfarvninger. Vi kan endda fjerne graffiti fra biler.

Vores forskellige højtryksanlæg kan lave fra 100-600 bar og varmt vand fra 0 til 150 grader, og vi kan således justere varme og tryk, så mure med mere ikke bliver beskadiget ved en graffitiafrensning.

Kontakt os for en pris på professionel fjernelse af graffiti

Vi står til rådighed for at rykke ud i hele København og hjælpe med graffiti-fjernelse. Du skal bare ringe på telefon 70 10 75 76 for en pris på graffitirens. Er det ikke en hasteopgave, kan du sende os en e-mail på ren-agenterne@mail.dk eller benytte vores kontaktformular i venstre side. Så vender vi retur hurtigst muligt.​​

​Firmainformation

Fuglebækvej 3 D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  | info@ren-agenterne.dk| CVR: 32940447