Graffitirens inden for 24 timer

Telefon: 70 10 75 76

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernelse af graffiti​ hurtigt og effektivt

​Har man været så uheldig at være udsat for graffiti, kan vi hos RengøringsAgenterne naturligvis hjælpe. Vi rykker hurtigt ud og vi kan påbegynde de fleste opgaver med graffitirens inden for 24 timer i Kastrup, København og på Amager.

Vores mange års erfaring og store ekspertise, har gjort os til en af de store og seriøse samarbejdspartnere på markedet.

​Vi sørger for at holde os opdateret med rens af graffiti

Vores medarbejdere kommer én til to gange om året på kursus, inden for fjernelse af graffiti og brug af produkter, så de kan klare selv de mest genstridige og besværlige opgaver.

Vi renser af på alle overflader såsom beton, mursten, glas og granit med mere, naturligvis uden at efterlade skygger og misfarvninger. Vi kan endda fjerne graffiti fra biler.

Vores forskellige højtryksanlæg kan lave fra 100-600 bar og varmt vand fra 0 til 150 grader, og vi kan således justere varme og tryk, så mure med mere ikke bliver beskadiget ved en afrensning.

Vi bruger naturligvis de mest miljøskånsomme produkter til fjernelse af graffiti

Til enhver opgave med fjernelse af graffiti på facader, biler eller andet anvender vi miljøvenlige produkter, så vi skåner miljøet mest muligt.

Ønsker man et uforpligtende tilbud på arbejdet kører vores sælgere gerne ud og besigtiger opgaven og giver en pris inden arbejdet påbegyndes.

Vi fjerner graffiti for boligselskaber, firmaer, butikker, skoler og initiationer forsikringsselskaber samt private. RengøringsAgenterne, er også medlem af STOP graffiti ordningen. Vi anti-graffiti behandler naturligvis også. Læs mere under punktet ”Voksbehandling

Kontakt os når du er blevet udsat for hærværk med graffiti

Vi står til rådighed for at rykke ud i hele København og hjælpe med fjernelse af graffiti. Du skal blot ringe til os på telefon 70 10 75 76. Er det ikke en hasteopgave kan du sende os en e-mail på ren-agenterne@mail.dk eller benytte vores kontaktformular i venstre side. Så vender vi retur hurtigst muligt.

​Firmainformation

Fuglebækvej 1D, st., 2770 Kastrup   |   Telefon: 70 10 75 76  |   Send en e-mail  |   CVR: 32940447