Graffiti serviceaftale

Kontakt os og hør mere om vores serviceaftaler

Hvis du og din ejendom tit er plaget af graffiti, og du gerne vil vide mere om vores serviceaftale om graffitirens, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud.

+45 70 10 75 76 info@ren-agenterne.dk

Få styr på graffitien med en serviceaftale

I RengøringsAgenterne er vi specialister i at fjerne graffiti for vores kunder, uanset hvilken type facade, det drejer sig om. Vi kommer ud og fjerner graffiti som enkeltstående opgave, når der er behov for det, men til de kunder, som tit oplever at være ofre for vandalisme, vil vi til enhver tid anbefale at tegne en serviceaftale.

Når du indgår en serviceaftale om graffitirens med os, vil vores graffiti-team stå for det hele; de både finder og afrenser graffiti på din ejendom, så længe vores aftale løber. Vi tilbyder to forskellige aftaler, som du kan se herunder.

Abonnementsløsning 1

 • Fra 380,- om måneden
   
 • Fjernelse af graffiti i op til ca. 3 meters høje fra gadeniveau
   
 • Abonnementet er alt inklusive, og du skal intet gøre selv - vores graffiti-team kommer forbi én gang om ugen og fjerner hvad end graffiti, der måtte være på din ejendom

Abonnementsløsning 2

 • Priser fra 99,- om måneden
   
 • Få fjernet op til tre tags pr. måned.
   
 • Abonnementet er alt inklusive - dog skal du selv bestille tid hos os, når du opdager graffiti på din ejendom. Du kan forvente op til ca. én uges ventetid.

Vi forsikrer dig mod graffiti

Når du køber et serviceabonnement på fjernelse af graffiti hos RengøringsAgenterne, betaler du et fast beløb om måneden for, at vi kommer og fjerner graffiti for dig, uanset hvornår det måtte være. Du kan se vores abonnementsløsning som en form for 'forsikring' - uanset hvornår din ejendom er ramt af graffiti, eller hvor store 'tags' det drejer sig om, så er du dækket hos os.

Vi anbefaler især et graffiti serviceabonnement til blandt andet:

 Almene-, private- og andelsboligforeninger

Butikker med udsatte facader

Skoler og andre institutioner

Virksomheder med udsatte ejendomme

 

Vi tjekker din ejendom hver uge

Vores serviceaftaler indebærer ikke kun, at vi fjerner graffitien for dig. Hvis du bestille vores store abonnement, sørger vi for at holde øje med din ejendom. Én gang om ugen vil vi komme forbi og gennemse din ejendom for graffiti - og skulle vi finde noget, så får vi det fjernet. På den måde holder vi os løbende orienteret, og du behøver ikke selv at gøre noget.

Bestiller du vores lille abonnement, får du stadig samme høje kvalitet i vores arbejde, men du skal selv sørge for at bestille tid hos os, og du kan forvente en ventetid på ca. en uges tid.

Men uanset hvilket abonnement, du vælger, tager vi hånd om hele graffitirensnings processen fra start til slut, og du kan trygt læne dig tilbage og fokusere på andre, vigtigere ting.

Voksbehandling beskytter facaden

For at beskytte facaderne og gøre det nemmere for os at fjerne graffitien næste gang, kan vi i vores serviceaftale også inkludere, at vi genbehandler facaden med beskyttende voks, efter vi har renset den. Voksen efterlader ingen skjolder og har desuden en meget lav glans grad, så man stort set ikke kan se den. Hvis facaden igen skulle blive ramt af graffiti, vil den sætte sig på voksen i stedet for facaden, og derfor nemt kunne fjernes igen med mildere rengøringsmidler.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtende tilbud eller spørgsmål.