Historien

Miljøvenligt rengøringsfirma med fokus på medarbejderne

RengøringsAgenterne er et familieejet firma, og vi har over 20 års erfaringen inden for rengøringsbranchen. Vi er meget miljøbevidste, og det er meget vigtigt for os at udføre rengøring med et minimalt forbrug af kemikalier og vand. På samme måde begrænser vi brugen af giftstoffer, når vi bekæmper ukrudt i havearbejdet. Vores mål er, at 85% af alle vores produkter er svanemærket - og hvis pågældende produkt ikke findes som svanemærket, så bruger vi altid de mindst miljøskadelige produkter, med hensynstagen til pris og kvalitet.

For os er vores medarbejdere kernen i firmaet, og vores allervigtigste ressource. Hvis vi ikke havde så mange dygtige og engagerede medarbejdere, som vi har, så kunne forretningen ikke løbe rundt. Uden vores medarbejdere, var vi intet. Derfor udfører vi løbende uddannelse og træning af medarbejderne, for at videreudvikle deres viden og kundskaber og for at sikre, at de altid kan levere det bedste resultat for vores kunder.

Herunder kan du læse lidt om nogle af vores medarbejdere og få en idé om, hvem det er, der kommer ud til dig, når du hyrer os til at varetage rengøring for dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os for et uforpligtnede tilbud eller spørgsmål.